nieuws

nieuws

Publiek komt massaal af op eerste Wind Festival

wind festivalPosted by boy van dijk Thu, October 09, 2014 19:06:56

Publiek komt massaal af op eerste Wind Festival

ma 6 okt 2014, 11:27

Reusachtige walvissen, spoken, beren en prachtige figuren, de lucht van De Koog was er mee bezaaid tijdens het eerste Wind Festival Texel dat dit weekend werd gehouden op het strand bij paal 19 en 20. Mede door het prachtige nazomerweer kwamen bezoekers massaal op het evenement af. Het Wind Festival werd georganiseerd door de jonge garde van de Ondernemersvereniging De Koog Badplaats.

'Wie had gedacht dat het festival zo'n succes zou zijn? Wat een heerlijk gevoel', zegt Morten Eschweiler van de organisatie tijdens het opruimen op zondag. Ook de deelnemende vliegeraars kijken tevreden terug. 'Ik ben op meerdere festivals geweest, maar dit was uitstekend geregeld. Zeker voor een eerste keer', vertelt een deelnemer van het Mascotte Kite Team (onder meer verantwoordelijk voor een gigantische walvis). Tijdens het weekend waren er tal van activiteiten zoals kitesurfen, vliegers maken en rijden met een kitebuggy. Het is de bedoeling dat het Wind Festival een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

bron:texelse courant

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.